Uharak zure begietan - Unzueta Zamalloa, Lourdes; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2005)
Bigarrenez dator idazle hau bilduma honetara, sorkuntzako narrazino-sortatxuagaz. Nortasuna eregiten dabezan oinarri kontrajarriak, kulturen arteko nahastea, itsasoak banatzen dituan lurraldeak, bikoiztasunak azken baten, azaleratzen ditu egileak.
Keywords: Helduentzako Literatura