Londonen galduta / [testua] Lur Gallastegi ; marrazkiak, Alai Zubimendi Idarreta - Gallastegi, Lur (Go!azen abenturak (Alai), 2023)
Hiri handia da London. Bertan gazteentzat antolaturiko musika jaialdi batera joango dira Basakabiko lagunak. Jaialdia Londoneko parkerik famatuenean izango da, Hyde Park deiturikoan, hain zuzen. Hala ere, ez da dena uste bezala aterako. Hasieratik bi taldetan banatuko dira nahi gabe, eta hainbat abentura eta pasadizo biziko dituzte hiri ezezagun horretan. Lagun berriak egingo dituzte, eta hain lagun izango ez direnak ere topatuko dituzte bidean, baina lortuko al dute jaialdira iristea eta parte hartzea?