Ospitalea - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2023)
Kattak istripuan izan zuen patinetearekin eta ospitalera eraman zuten. Zer ikusi ote zuen han? Gauza tristeak? Gauza alaiak?
4 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ospitaleak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak