Ospitalea / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2023)
Kattak istripuan izan zuen patinetearekin eta ospitalera eraman zuten. Zer ikusi ote zuen han? Gauza tristeak? Gauza alaiak?