Egurrezko hankak - Rabelli Yanguas, Alvaro; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia ; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2006)
Hogei narrazinotik gorako liburu honetan ez dago umorerik, bide zehatzik be ez, patu tragikoa, ostera, zenbat gura.
Keywords: Helduentzako Literatura