Egurrezko hankak / Alvaro Rabelli - Rabelli Yanguas, Alvaro (Galburua (Labayru Ikastegia), 2006)
Hogei narrazinotik gorako liburu honetan ez dago umorerik, bide zehatzik be ez, patu tragikoa, ostera, zenbat gura.