Biderketak : ariketa-liburuxka - Tudhope, Simon; Cabrol, Marta; Arratibel, Miren ([Donostia] : Ttarttalo, 2018)
Bilduma honetako liburuekin, haurrak eskolan ikasitako matematika sendotuko dute, eta mailaz maila aurrera egiteko oinarrizko gaitasunetan trebatuko dira. Liburuxka honek biderketarako gaitasuna lantzeko hainbat jarduera ditu. Liburuxka honen amaieran aurkituko dituzu erantzunak, baita orrialde zuri batzuk ere, kalkuluak egiteko.
7-8 urte bitarteko haurrentzat
Practice Pad Multiplying
Keywords: Buruko kalkulua -- Haur eta gazteentzako liburuak; Aritmetika -- Haur eta gazteentzako liburuak; Matematika- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak