Biderketak : ariketa-liburuxka / testua, Simon Tudhope ; irudiak, Marta Cabrol ; [itzulpena, Miren Arratibel] - Tudhope, Simon (Ttarttalo, 2018)
Bilduma honetako liburuekin, haurrak eskolan ikasitako matematika sendotuko dute, eta mailaz maila aurrera egiteko oinarrizko gaitasunetan trebatuko dira. Liburuxka honek biderketarako gaitasuna lantzeko hainbat jarduera ditu. Liburuxka honen amaieran aurkituko dituzu erantzunak, baita orrialde zuri batzuk ere, kalkuluak egiteko.