Lurralde ezezaguna - Leante, Luis; Zabala, Juan Luis (Barakaldo : Giltza, 2023)
EZ DAGO UMILIAZIOAREN INFERNUA BAINO LURRALDE EZEZAGUNAGORIK Duela lau urte, sute batek Alberto Solerren biltegia suntsitu zuen Hondaresen. Kutxa gotorrean giza hezur batzuk aurkitu zituzten. Padilla agenteak kasuan pertsonalki inplikatuta ikusi zuen bere burua, eta ez bakarrik susmagarriarekin zuen adiskidetasunagatik baita semea, Diego, Albertoren alaba Aliciaren ikaskide zelako ere. Ikasturte horretan institutuan gertatu zen guztiak bizitza batzuk leherraraziko zituen metxa piztu zuen. Honako hau ikerketaren kontaketa da.
14 urtetik aurrera (horia)
Territorio desconocido
Edebé Saria Gazte Literatura
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura