Beldurrez - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2023)
Katta eta lagunak gaztelu batean sartu dira. Han, mamu batek laguntza eskatu die madarikazio bat apurtzeko. Dorrera igo dira eta.
4 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak