Laminak ; Uratsarena - Arregi, Garikoitz; Alzibar Garitaonaindia, Idoia; Labayru Ikastegia ([Bilbo] : Labayru Ikastegia, 2007)
Gazte batek lamina bategaz topo egin eta etxera eroan dau. Harek esango deutso zer egin laminak aldenduteko. Gaixorik dagoala-ta, neska gazte bat basoan itxi dabe bakarrik. Hango uratsa hartuta osatu egingo da.
Ipuina eta ulermen ariketak
8 urtetik aurrera (gorria)
Testua bizkaieraz
Keywords: Herri ipuinak -- Euskal Herria; Euskal mitologia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak