Laminak ; Uratsarena / [edizioaren arduraduna, Idoia Alzibar ; marrazkiak, Garikoitz Arregi] - Arregi, Garikoitz; Alzibar Garitaonaindia, Idoia (Herri ipuinak (Labayru), 2007)
Gazte batek lamina bategaz topo egin eta etxera eroan dau. Harek esango deutso zer egin laminak aldenduteko. Gaixorik dagoala-ta, neska gazte bat basoan itxi dabe bakarrik. Hango uratsa hartuta osatu egingo da.