Harry Potter eta Azkabango presoa / J. K. Rowling ; itzultzailea, Iñaki Mendiguren ; testuaren berrikusketa, Maialen Berasategi Catalán eta Iñaki Mendiguren - Rowling, J. K. (Harry Potter (Elkar), 2023)
Harry Potter, bere adiskide onenak diren Rnekin eta Hermionerekin batera, hirugarren ikasturtea hastera doa Hogwartseko Magia eta Sorginkeria eskolan, Harry irrika bizian dago udako oporrak bukatu eta eskolara itzultzeko ( eta nor ez litzateke egongo dursleytar gogaikarriekin biziko balitz?). Baina Harry Hogwartsera iristen denean, urduritasuna eta egonezina aurkituko ditu han. Hiltzaile bihotzgabe bat aske dabil, eta Azkabango espetxeko zaintzaile beldurgarriak eskola inguruan dabiltza orain hiltzailearen bila