Nomada - Garabieta Oribe, Aiala; Landa, Iñaki; Intxaurbe Jauregizar, Asier; Torres Domínguez, Nahia; Burgoa Abos, Jon; Tellechea Villa, Mario; López de Lacalle, Lola; Pérez Fernández, Elisabeth; Atxaga Álvarez, Zoe; Torres Gutiérrez, Maia de; Rodríguez Pérez, Paul; Rodríguez Garay, Xabier; et al. (Bilbo : Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara eta Kultura Saila, 2023)
Bukatu gabeko bi kontakizun biltzen ditu, eta horien jarraipena direnak IX. BizkaIdatz Saria irabazi duten egile ezberdinek idatziak dira
8 urtetik aurrera (gorria)
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Badu, gainera, bere az. eta or. propioekin, beste testu bat behekoz gain gaztelaniaz
BizkaIdatz txikia IX Literatura Saria 2023
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak