Nomada / Aiala Garabieta Oribe [Asier Intxaurbe Jauregizar, Nahia Torres Domínguez, Jon Burgoa Abos, Mario Tellechea Villak jarraitua ; irudiak, Iñaki Landa Fuentes. Caramelo / Lola López de Lacalle [continuado por Zoe Atxaga Álvarez, Maia de Torres Gutiérrez, Paul Rodríguez Pérez, Xabier Rodríguez Garay] ; ilustraciones, Elisabeth Pérez Fernández - Garabieta Oribe, Aiala (Bizkaiko Foru Aldundia, Euskara eta Kultura Saila, 2023)
Bukatu gabeko bi kontakizun biltzen ditu, eta horien jarraipena direnak IX. BizkaIdatz Saria irabazi duten egile ezberdinek idatziak dira