Non egiten duzu lo? - Baruzzi, Agnese; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Hontza, esnatzearekin batera, etorri da gabon esatera. Ondo lo egin eta amets politak izan! Oheratzeko uneari buruzko lehen liburua. Haurrak liburuko mihiei tira eginez euren ohetxoetan goxo-goxo lotan dauden animaliak ikusiko ditu, liburuaren bukaeran berari ere lokartzeko gonbitea eginez.
0-4 urte (urdina)
...und wo schläfst du?
Liburu trokelatua
Keywords: Loa; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak