Non egiten duzu lo? / [ilustrazioak] Agnese Baruzzi ; [itzulpena, Bakun SL] - Baruzzi, Agnese (: Ttarttalo, 2023)
Hontza, esnatzearekin batera, etorri da gabon esatera. Ondo lo egin eta amets politak izan! Oheratzeko uneari buruzko lehen liburua. Haurrak liburuko mihiei tira eginez euren ohetxoetan goxo-goxo lotan dauden animaliak ikusiko ditu, liburuaren bukaeran berari ere lokartzeko gonbitea eginez.