Hitzen hasperenak / Josu Jimenez Maia ; irudiak, Maite Ramos Fernandez - Jimenez Maia, Josu (Maiatz, 2022)
Maite Ramos lagunaren irudiekin Josuk poesia erakusketa bat agertzen du, hitzak munduaren hasperena agertuz. Hasperen egiten dugu nekaturik gaudenean, zerbaitek txunditzen gaituenean, pozik gaudenean, liluragatik edota ikararen ikaraz ezer gehiagorik adierazteko ezinduak, atsekabetuak, etsituak. Guzti horretarako ere balio du poesiak, alegia, hitzak hartu haribilkatu, jolastu eta bestela esan ezingo genituzkeenak esateko.