Zortzi pastorala (sic) berri - Lafitte, Jakes; Davant, Jean Louis (Baiona : Maiatz, 2023)
Liburu honek zortzi pastorala berri dauzka, ohizko trajerien araudiekin moldatuak: Piarres Lafitte, Euskaldunak Araban, Kepa Mendizorrotzakoa, Buenaventura Durruti, Dolores Ibarruri, Foixko Kattalin, Gisèle Halimi, Jesus Galindez. Zuberoan ondu zen ekitaldi herrikoiak mundu zabaleko bidea hartzen ari du, gure herria markatu zutenak eta hemendik munduko hegaletara joan zirenak agerian emanez.
Keywords: Pastoralak (Antzerkia); Helduentzako Literatura; Antzerkia