Familiaren eguna - Amavisca, Luis; Mujika, Maialen; Morea, Marisa (Madril : NubeOcho, 2023)
Urtero-urtero, egun zinez berezi bat ospatzen da gero eta etxe eta eskola gehiagotan: Familiaren eguna! Zatoz gure eskola ezagutzera; bertan, Xiami, Oscar, Rita, Jon, Saida, Nikita, Alexis, Maddi, Aritz eta Carolinaren familiak topatuko dituzu. Familia guztientzako egun bat. Familia guztientzako liburu bat.
3 urtetik aurrera (urdina)
El día de la familia
Keywords: Familiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak