Familiaren eguna / [testua] Luis Amavisca ; [irudiak] Marisa Morea ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Amavisca, Luis (Egalité (NubeOcho), 2023)
Urtero-urtero, egun zinez berezi bat ospatzen da gero eta etxe eta eskola gehiagotan: Familiaren eguna! Zatoz gure eskola ezagutzera; bertan, Xiami, Oscar, Rita, Jon, Saida, Nikita, Alexis, Maddi, Aritz eta Carolinaren familiak topatuko dituzu. Familia guztientzako egun bat. Familia guztientzako liburu bat.