Tentelontzia - Lartitegui Gonzalez, Ana; Igerabide, Juan Kruz (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2023)
Bazen mutiko bizkor-bizkor bat. Tentelen hirian bizi zen. Eta, jakina, asper-asper egiten zen. Egun batez, goizean jaiki zenean, asperdura uxatzeko asmo sendoa hartu zuen: pitxer batean tomate landare txiki-txiki bat landatu zuen, eta etiketa misteriotsu bat ipini zion; hauxe zioen etiketak: «Tomateak hamahiru aletara iristean, kontatzen dituena desagertu egiten da bat-batean».
8 urtetik aurrera (gorria)
La nave de los necios
Keywords: Bidaiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak