Ikusezin : biren artean kontatzeko ipuinak - Moreno, Eloy; Alkain Kazabon, Ipar; Zerda, Pablo (Berriozar : Denonartean, 2023)
Bilduma honetarako sortu ditugun istorioak ez dira soilik irakurlea entretenitzeko, horrez gainera nahi genuke haurrak ikas dezan, galde dezan, partaide senti dadin... eta, oroz gain, zurekin batera une berezi bat bizi dezan. Irakurri bitartean, haurrek ustekabeko egoerekin egingo dute topo, pertsonaia bitxiekin, objektu itxura batean zentzugabeekin... Dena istorioaren didaktikaren parte da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Invisible
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Eskola-jazarpena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak