Xaxi eta katakume ñiminoak - Melling, David J.; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Xaxik ez ditu gustuko katakume ñimiñoak eta ez du haiekin ezer partekatu nahi, ezta bere manta urdin handia ere! Baina beharbada, katakume ñimiñoak Xaxiri erakutsiko diote partekatzea dela gauzarik dibertigarriena!
3-6 urte (urdina)
Ruffles and the Teeny, Tiny Kittens
Letra larria.
Keywords: Adiskidetasuna; Txakurrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak