Xaxi eta katakume ñiminoak / [testua eta marrazkiak] David Melling ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Melling, David J. (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2022)
Xaxik ez ditu gustuko katakume ñimiñoak eta ez du haiekin ezer partekatu nahi, ezta bere manta urdin handia ere! Baina beharbada, katakume ñimiñoak Xaxiri erakutsiko diote partekatzea dela gauzarik dibertigarriena!