Nire auzokide zoragarriak - Bermúdez, Iria; Arratibel, Miren (Sevilla : Babidi-bú, 2023)
Familia-aniztasunari buruzko ipuin bat. Alex duela gutxi iritsi da bere abegi-familia berriarekin bizitzera. Eraikin honetan familia ezberdinak eta bereziak ezagutu ditu. Ezagutu nahi al dituzu? Ipuin honek egungo gizartean dagoen familia-aniztasun handiari ikusgaitasuna ematea du helburu, estereotipoak hautsi eta eguneroko bizitzako hainbat aurreiritzi eta egoera normalizatzea.
6 urtetik aurrera (urdina)
Mis increíbles vecinos
Letra lotua
Keywords: Inklusioa; Kultura-aniztasuna; Dibertsitatea; Harrera-familiak; Familiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak