Nire auzokide zoragarriak / [testua eta ilustrazioak] Iria Bermúdez ; [itzultzailea, Miren Arratibel] - Bermúdez, Iria (Mevés (Babidi-Bú), 2023)
Familia-aniztasunari buruzko ipuin bat. Alex duela gutxi iritsi da bere abegi-familia berriarekin bizitzera. Eraikin honetan familia ezberdinak eta bereziak ezagutu ditu. Ezagutu nahi al dituzu? Ipuin honek egungo gizartean dagoen familia-aniztasun handiari ikusgaitasuna ematea du helburu, estereotipoak hautsi eta eguneroko bizitzako hainbat aurreiritzi eta egoera normalizatzea.