Ez izan beldurrik, karramarrotxo - Haughton, Chris; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2023)
Gaur Karramarrotxok lehen irteera du itsasora. Gustuko izango ote du? Zer sentituko du olatuak lehen aldian? Irribarre eginarazi eta eta gauza berriak deskubritzeak sortzen digun irrika gogora ekartzen digun istorioa. Hortxe dator olatua! Prest al zaude, karramarrotxo?
4 urtetik aurrera (urdina)
Don´t Worry, Little Crab
Keywords: Ipuin kateatuak; Karramarroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak