Ez izan beldurrik, karramarrotxo / [testua eta irudiak] Chris Haughton ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Haughton, Chris (NubeOcho, 2023)
Gaur Karramarrotxok lehen irteera du itsasora. Gustuko izango ote du? Zer sentituko du olatuak lehen aldian? Irribarre eginarazi eta eta gauza berriak deskubritzeak sortzen digun irrika gogora ekartzen digun istorioa. Hortxe dator olatua! Prest al zaude, karramarrotxo?