Pinguino amatxo onena da - Haughton, Chris; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2022)
Ezerk ere ezin dezake pinguino amatxo gelditu. Igeri egiten du, jauzi ere bai... "Noiz itzuliko da amatxo?" "Laster, pinguino txiki".
4 urtetik aurrera (urdina)
Well Done, Mummy Penguin
Keywords: Ipuin kateatuak; Pinguinoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak