Pinguino amatxo onena da / [testua eta irudiak] Chris Haughton ; [itzulpena, Maialen Mujika] - Haughton, Chris (NubeOcho, 2022)
Ezerk ere ezin dezake pinguino amatxo gelditu. Igeri egiten du, jauzi ere bai... "Noiz itzuliko da amatxo?" "Laster, pinguino txiki".