Aurten ere diferente izanen da : narratiba 1985 - Mendiguren, F.J.; Sagastizabal, Joxean; Zorroza, Xabier; Mintegi, Laura; Ansorena Miner, Jokin; Martín Sampedro, Eukene; Ugarteburu, Iñaki; Setien, Gorka (1958-2024) ([Lasarte-Oria] : Susa, 1985)
"Aurten ere diferente izanen da. Narratiba 1985" honetan (aurreko "Urte guztiak dira diferente. Narratiba 1984" hartan bezala) estilo oso desberdinezko zortzi egile aurkituko dituzu, liburuok izan nahi duten eskaparate funtzioa egokiro kunplituz. Egile "ezagun" (batzuk libururik kaleratu bait dute) eta ez hain "ezagun" (ez bait dute oraindino libururik kaleratu) hauen bidez, literatura "gaztea" deitu ohi den horren mostra bat duzu eskuartean. FJ Mendiguren, Laura Mintegi, Joxean Sagastizabal, Iñaki Ugarteburu, Jokin Ansorena, Gorka Setien, Eukene Martin eta Xabier Zorrotza dira ipuinen egile, aurtengo antologia moduko hau osatuz.
Melodrama / F. J. Mendiguren Zerupe / Joxean Sagastizabal Atera nazazue / Xabier Zorroza Teresa / Laura Mintegi Kafetegia / Jokin Ansorena Hor dago / Eukene Martin Aitzindaria / Iñaki Ugarteburu Klara eta ura / Gorka Setien
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak