Aurten ere diferente izanen da : narratiba 1985 / lan amankomunean - Mendiguren, F.J.; Sagastizabal, Joxean; Zorroza, Xabier; Mintegi, Laura; Ansorena Miner, Jokin; Martín Sampedro, Eukene; Ugarteburu, Iñaki; Setien, Gorka (1958-2024) (Susa 83-86, 1985)
"Aurten ere diferente izanen da. Narratiba 1985" honetan (aurreko "Urte guztiak dira diferente. Narratiba 1984" hartan bezala) estilo oso desberdinezko zortzi egile aurkituko dituzu, liburuok izan nahi duten eskaparate funtzioa egokiro kunplituz. Egile "ezagun" (batzuk libururik kaleratu bait dute) eta ez hain "ezagun" (ez bait dute oraindino libururik kaleratu) hauen bidez, literatura "gaztea" deitu ohi den horren mostra bat duzu eskuartean. FJ Mendiguren, Laura Mintegi, Joxean Sagastizabal, Iñaki Ugarteburu, Jokin Ansorena, Gorka Setien, Eukene Martin eta Xabier Zorrotza dira ipuinen egile, aurtengo antologia moduko hau osatuz.