Pantxo zezena - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin 1962-) (Berriozar : Denonartean, 2023)
Eta a zer nolako festak! Pantxok orro beldurgarriak atera eta instantean harrapatzen zuen jendea, eta zilipurdika botatzen adar handiekin, trapu zahar baten modura.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animalien ongizatea; Zezenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak