Pantxo zezena / [testua] Pello Añorga ; [ilustrazioak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Denonartean, 2023)
Eta a zer nolako festak! Pantxok orro beldurgarriak atera eta instantean harrapatzen zuen jendea, eta zilipurdika botatzen adar handiekin, trapu zahar baten modura.