Opari izugarria - Martí, Meritxell; Salomó, Xavier; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2023)
Gaur Munduko Gaurik Beldurgarriena da, eta inoiz izan diren bederatzi pertsonaia maltzurrenak bilduko dira toki ezkutu eta sekretu batean. Gaua okasioak merezi duen bezala ospatzeko, Jai Daukat txef ospetsuak bere catering onena prestatu du. Gauerdia da: opariak irekitzeko ordua! Lagundu Sorginari, Trollari eta gainerako munstroei opariei bilgarriak kendu eta barruan zer dagoen deskubritzen: umeak erretako labeak, eraispenerako katapulta Gonbidatu bakoitzaren gustuaren araberako opariak. Baina azken opari-pakete bat agertzen da. Eta tranpa balitz?
6-8 urte (urdina)
Un regal de por.
Azal-hegaldun liburua
Keywords: Munstroak; Opariak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak