Paradisuaren kanpoko aldeak : idatzi komikoak eta tristeak - Atxaga, Bernardo; Garikano, Asun (Iruñea : Pamiela, 2023)
Gogoeta liburua izan gabe, bere esperientzian mamitu dituen testuen hautaketa bat dakar
Keywords: Helduentzako Literatura