Paradisuaren kanpoko aldeak : idatzi komikoak eta tristeak / Bernardo Atxaga ; Asun Garikanoren edizioa - Atxaga, Bernardo (Kondagintza (Pamiela), 2023)
Gogoeta liburua izan gabe, bere esperientzian mamitu dituen testuen hautaketa bat dakar