Hiru lehoiak - Bessadi, Bruno; San Mamés Mata, Lara; Muro, Mikel; Joo ([Urnieta] : Harriet Ediciones, 2023)
Kargutik bota dutenetik, Kgosi erregea memoria galdurik dabil batetik bestera mendebaldeko lurretan barna. Othila arratoi emearen argibideei jarraikiz, gerlaria eta bere kideak Logrine xamanaren etxolara helduko dira eta, han, Kgosik aurre egin beharko die bere iraganari buruzko kontu izugarriei. Ezin sinetsirik, gurutzadan aurrera joko du, erredentzio bila, eta horrek hegoaldeko lurretara eta Wilt-en etxeraino joatera behartuko du. Haatik, ez du lantegi erraza izango, zorigaitzeko topaketa hilgarriz beterik baitago beti bidea.
12 urtetik aurrera (horia)
Los tres leones
Keywords: Abenturak; Fantasia; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura