Hiru lehoiak / gidoia eta marrazkia, Bruno Bessadi ; kolorea, Joo ; [itzulpena, Lara San Mamés Mata ; moldaketa grafikoa, Mikel Muro] - Bessadi, Bruno (Lehoi-ogroa (Harriet), 2023)
Kargutik bota dutenetik, Kgosi erregea memoria galdurik dabil batetik bestera mendebaldeko lurretan barna. Othila arratoi emearen argibideei jarraikiz, gerlaria eta bere kideak Logrine xamanaren etxolara helduko dira eta, han, Kgosik aurre egin beharko die bere iraganari buruzko kontu izugarriei. Ezin sinetsirik, gurutzadan aurrera joko du, erredentzio bila, eta horrek hegoaldeko lurretara eta Wilt-en etxeraino joatera behartuko du. Haatik, ez du lantegi erraza izango, zorigaitzeko topaketa hilgarriz beterik baitago beti bidea.