Bizkaiko euskal idazleen ipuingintza modernoa - Rabelli Yanguas, Alvaro; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 2005)
Ipuingintza modernoaren definizinoa emon ostean, 70eko hamarkadatik hona Bizkaiko idazlerik gorenak aztertzen dira, genero horretan euki daben garrantziaren ikuspegitik.
Bibliografia: 145.-147. or.
Keywords: Euskal literatura -- Historia eta kritika; Monografiak