Ramon Saizarbitoriaren unibertso literarioa - Olaziregi, Mari Jose; Labayru Ikastegia; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbao : Labayru Ikastegia : Bilbao Bizkaia Kutxa, 2001)
Ramon Saizarbitoriaren literatur ibilbidearen azterketa zehatza, lanez lan Harrera Teoriaren arabera.
Keywords: Saizarbitoria, Ramon -- Kritika eta interpretazioa; Monografiak