Hiru etxe Santa Monikan - Begoña, Mikel; Iñaket; Muro, Mikel ([Urnieta] Harriet Ediciones, 2023)
Hollywood, 1946. Ralph gaztea inoiz idatzi duen gidoirik onena bukatu nahian dabilen bitartean, lapurreta gertatu da Dinnyren kasino-ontzian. Tiroketan zauritutako atrakatzailea Ralphen ondoko etxean ezkutatu da. Inguruko hirugarren etxean Robert Capa argazkilariak eta Ingrid Bergman aktoreak ezkutuko amodio suharra bizi dute. Zaila da gidoilariarentzat fikzioaren eta errealitatearen arteko mugak zehaztea.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura