Bira bira biraka - Bergame, Cécile; Attiogbé, Magali; Meabe, Miren Agur (Aduna : Ttarttalo, 2023)
Istorio zirkular polit eta jostagarria. Testuaren erritmo zaindu eta errepikapenei esker, entzuteko plazerra garatu eta ahozkotasuna lantzeko egokia. Sukaldean, Neskatxi ilarrak garantzen ari da. Hara! Ilar errebelde bat! Ilar batek ihes egitea lortu du eta bira, bira, biraka armairuaren azpian ezkutatu da, eskailerapean, legar artean, lokatzetan Saguak, katuak, untxiak, oiloak, txerriak, otsoak gustura jango lukete! Baina bira, bira, biraka ilarra pirika doa. O! Zulo batera jausi eta libre haziko den arte.
5 urtetik aurrera (urdina)
Rouli, rouli, roulette
Keywords: Ahozkotasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak