Mihi-puntaren puntan : urteari itzulia 365 igarkizunetan - Olaso Bengoa, Xabier; Garay, Higinia (Aduna : Elkar, 2023)
Egutegi baten egituran 365 igarkizun jaso ditu Xabier Olasok liburu honetan, egun bakoitzeko bat, hilabete eta urtaro ezberdinetan banatuta, bizitzak berak egunero dakarrelako berarekin asmatu beharreko igarkizun bat. Jolastu eta ikasi.
6-8 urte (urdina)
Keywords: Aho korapiloak; Ahozkotasuna; Igarkizunak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia