Adimen emozionala : Lehen Hezkuntza 2. zikloa : 8-10 urte : eranskinak / egileak, Saioa Vitoria Troncoso, Txaro Etxeberria Zubeldia ; koordinatzaileak Jose Antonio González, Jon Berastegui - Vitoria Troncoso, Saioa (Gipuzkoan emozioak : ezagutu, ikasi, landu, bizi (Gipuzkoako Foru Aldundia), 2008)
Proiektu honen helburua zera da: Gipuzkoako hezkuntza komunitate osoan, 3 eta 20 urte artekoan, programa praktiko eta orientagarria eskaintzea, bai eta zeharkakoa ere, Adimen Emozionala garatzeko "Tutoretza-ekintzatik", gure gazteek, heziketa akademikoa amaitzerako, gaitasun emozionalak ere bereganatuta izan ditzaten. Material honekin, hezitzaile eta gurasoek helarazi diguten kezka nabarmenari erantzun nahi izan diogu. Proiektua gauzatzeko, ezinbestekoa izan da inplikatutako Gipuzkoako hezkuntza komunitatearen laguntza paregabea.