Adimen emozionala : Lehen Hezkuntza 1.go zikloa : 6-8 urte : eranskinak / egilea, Izaskun Garmendia Iturrioz ; koordinatzaileak Jose Antonio González, Jon Berastegui - Garmendia Iturrioz, Izaskun (Gipuzkoan emozioak : ezagutu, ikasi, landu, bizi (Gipuzkoako Foru Aldundia), 2008)
Proiektu honen helburua zera da: Gipuzkoako hezkuntza komunitate osoan, 3 eta 20 urte artekoan, programa praktiko eta orientagarria eskaintzea, bai eta zeharkakoa ere, Adimen Emozionala garatzeko "Tutoretza-ekintzatik", gure gazteek, heziketa akademikoa amaitzerako, gaitasun emozionalak ere bereganatuta izan ditzaten. Material honekin, hezitzaile eta gurasoek helarazi diguten kezka nabarmenari erantzun nahi izan diogu. Proiektua gauzatzeko, ezinbestekoa izan da inplikatutako Gipuzkoako hezkuntza komunitatearen laguntza paregabea.