Queen Kong - Vignal, Hélène; Meabe, Miren Agur (Aduna : Elkar, 2023)
Telefonoa sutan dauka eta bera da su-metan jarri dutena. Taldearentzat zera da: ederra, benetakoa, handia, bedeinkatua. Gonbito berdeak, burezurrak, emojiak barra-barra. Ondo daki nola funtzionatzen duen honek. Ez da amaituko. Badaki honen guztiaren oinarria bera lintxatzeko irrika dela. Izango ote da honi guzti honi eusteko kapaz? Egiaren ordua da.
16 urtetik aurrera (horia)
Queen Kong
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sexualitatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak