Queen Kong / Hélène Vignal ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Vignal, Hélène (Traola (Elkar), 2023)
Telefonoa sutan dauka eta bera da su-metan jarri dutena. Taldearentzat zera da: ederra, benetakoa, handia, bedeinkatua. Gonbito berdeak, burezurrak, emojiak barra-barra. Ondo daki nola funtzionatzen duen honek. Ez da amaituko. Badaki honen guztiaren oinarria bera lintxatzeko irrika dela. Izango ote da honi guzti honi eusteko kapaz? Egiaren ordua da.