Surflaria - Alberdi, Uxue; Martín, Susanna; Ikastolen Elkartea (Donostia : Ikastolen Elkartea, 2023)
Amaiak telefono dei bat jaso du: hamar urte igaro ostean hiltzat jo dute Eki, itsasoan desagertu zen laguna eta maitalea. Haren arrastoaren atzetik abiatuko da Amaia, bizitzaren eta heriotzaren urek bat egiten duten istorio honetan.
12-16 urte
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura